USLUGE

Pouzdan i dobro organizovan servis jedna je od najvažnijih odrednica prilikom kupovine proizvoda, naravno ako je servis organizovan i upravljan skladno savremenim poslovnim načelima.

Iskustvom dugim 17 godina i stalnim stručnim usavršavanjem, izgradili smo tim servisera koji su spremni suočiti se i s najzahtjevnijim popravcima bijele tehnike, klima uređaja i auto klima.

Brzo i stručno, uklonit ćemo kvarove na vašoj adresi, a ako se radi o zahtjevnijem popravku, uređaj ćemo odvesti u naš servis i ponuditi Vam zamjenski uređaj dok traje popravak.

Naš servis opremljen je svim potrebnim alatima i uređajima u skladu s Evropskim normama po pitanju diagnosticiranja i otklanjanja kvarova.

Po pitanju tehničke podrške prilikom diagnosticiranja kvara i katalogizacije rezervnih dijelova, povezani smo s tvorničkim serverima kako bi u svakome trenutku imali pristup tehničkoj podršci.

Veliki izbor rezervnih dijelova na našem skladištu garantuje brzo otklanjanje kvarova. Ako neki rezervni dio ipak trenutno nemamo, naručujemo ga istoga radnog dana kako bi stigao u najkraćem mogućem roku.